top of page

Primair onderwijs

DANS PROJECTEN maakt thematische lesprogramma’s voor dans in het primair onderwijs mogelijk. In alle programma’s van DANS PROJECTEN zullen kinderen een frisse en leerzame dansbeleving ervaren. De werkwijze is laagdrempelig en voor alle jongens en meisjes interessant, ongeacht lichamelijke conditie, eerder opgedane danservaring, etnische achtergrond of andere factoren. De deelnemers zullen ontdekken hoe het eigen lijf op creatieve en expressieve wijze ingezet kan worden, al dan niet ondersteund door muziek. Motorische en fysieke vaardigheden worden spelenderwijs ontwikkeld evenals gevoel voor ruimte, tijd en ritme. 
Verder spelen het leren samenwerken en het werken aan zelfvertrouwen een belangrijke rol en staat het plezier in bewegen bij DANS PROJECTEN voorop!


In de meeste gevallen komt DANS PROJECTEN 4 x een 1-urige workshop op school geven. Mocht dit voor de school praktisch niet haalbaar zijn, dan zijn andere vormen bespreekbaar. 
Bent u geïnteresseerd in een dansproject bij u op school? Maar zit er in het aangeboden programma geen geschikt project voor u bij? DANS PROJECTEN ontwikkelt ook projecten op maat. Voor meer informatie of een offerte aanvraag kunt u een bericht achterlaten bij contact.

bottom of page