top of page

Wedding Dance

Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk van ieder moment volop kunnen genieten, samen met je partner en alle genodigden. Wil je van de openingsdans op je bruiloft een onvergetelijk moment maken? DANS PROJECTEN kan er voor zorgen dat al je vrienden en familie ultiem verrast worden met een bijzondere, op maat gemaakte choreografie, uitgevoerd door het bruidspaar.

 

In een kennismakingsgesprek worden in overleg met het bruidspaar keuzes gemaakt voor muziek, stijl, sfeer en andere wensen voor de act. DANS PROJECTEN maakt een choreografie en houdt daarbij rekening met de dansvaardigheden van zowel bruid als bruidegom. Vervolgens zal in een vooraf besproken aantal lessen de choreografie worden aangeleerd en wordt er toegewerkt naar een verbluffend resultaat, waar alle feestgangers nog lang over zullen napraten. 

In deze video is te zien hoe Dennis en Karin voor de 2e keer repeteerden voor hun openingsdans. Niet alles verliep geheel vlekkeloos... Gelukkig volgden hierna nog 2 repetities.

En in deze video is te zien hoe Dennis en Karin uiteindelijk op hun bruiloft dansten... en het feest losbarstte!

Denk je dat zo'n dansact met een op maat gemaakte choreografie wat te hoog gegrepen is,

maar wil je wel graag wat basisbewegingen leren en tips krijgen om zelfverzekerd de openingsdans van je bruiloft in te gaan? Neem voor de mogelijkheden contact op met DANS PROJECTEN. 

bottom of page